maandag 14 februari 2011

Er valt weer wat te kiezen

2 maart verkiezingen provinciale staten
Er valt weer wat te kiezen

Laat 2 maart het startschot zijn voor een nieuw en ander Nederland. Een land waarin iedereen de vrijheid krijgt het beste uit zichzelf te halen. Een land waarin Floris en Violet solidair zijn met Henk en Ingrid, en waar nodig andersom. En bovenal een saamhorig Nederland, waar alle lagen van de bevolking zich met elkaar verbonden voelen, omdat we samen belangrijke waarden delen,  omdat we samen een cultuur delen en omdat we samen een land delen.


In dit welvarende, beschaafde land besloot het kabinet om 300 miljoen te bezuinigen op de meest kwetsbare kinderen. Het betekent dat klassen in onze basisscholen meer kinderen met problemen moeten opvangen met minder geld.

Dit kabinet is van plan om 30.000 banen te schrappen in de sociale werkvoorziening. Dat betekent dat voor een grote groep mensen die nu naar de WVK gaat dat niet meer mogelijk is. Zij moeten op eigen kracht een werkplek zoeken.

Dit kabinet is van plan om te korten op uitkeringen van mensen met een arbeidsbeperking zoals WAJONG en WSW. Mensen die toch al geen goed gevulde portemonnee hebben.

En dat is wat wij niet willen.

Daarom kiezen we op 2 maart voor de PvdA
Niet de grootste mond maar het beste idee moet regeren.
Geen woorden maar daden Raf Daenen naar de Staten (Lijst 4 - nummer 13)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten