donderdag 27 januari 2011

Tien redenen om op Raf te stemmen


  1. Raf heeft lange termijn visie en draagt die uit: het hebben van een lange termijn visie op belangrijke ontwikkelingen in onze provincie, die boven de zittingsperiode uit gaat, geeft een stevige basis voor duurzame ontwikkeling. Door de duidelijkheid waarmee de visie wordt uitgedragen weten kiezers waar ze aan toe zijn. Bij politieke besluitvorming is visiegestuurdheid essentieel.
  2. Raf geeft de noodzakelijke maatschappelijke samenhang handen en voeten: door aan te geven hoe verschillende maatschappelijke sectoren en groepen op elkaar ingrijpen en wat de bindende rol van de provincie is wordt de band tussen sectoren en groepen verbeterd, in plaats dat sectoren of groepen tegen elkaar worden uitgespeeld.
  3. Raf is zakelijk en emotioneel betrokken: geen poseur, maar werkelijk dingen doen die er toe doen.
  4. Raf is integer en transparant: er worden geen spelletjes gespeeld, er worden geen rookgordijnen opgetrokken, en een man een man, een woord een woord.
  5. Raf heeft lef en durf: Raf steekt zijn nek uit, durft politieke risico's te nemen als het is voor de goede zaak.
  6. Raf is origineel: raf kan met een andere bril naar de realiteit kijken, en daarmee worden problemen in een nieuw perspectief geplaatst.
  7. Raf is onconventioneel: Raf bewandelt als het voor een goed doel is, nieuwe wegen die andere deuren kunnen openen.
  8. Raf is loyaal aan de maatschappelijk sociale doelen: als het gaat om de sociale verbetering zal Raf altijd in de bres springen.
  9. Raf is overtuigend: in discussies kan Raf overtuigen door via stevige stellingnames anderen te laten reflecteren op hun denken en handelen.
  10. Raf is jeugdig: hoe oud hij ook wordt, een jeugdig elan blijft onlosmakelijk deel uitmaken van deze vitale man.

Willem Vermeulen




Geen opmerkingen:

Een reactie posten