donderdag 28 april 2011

Liberale Ellende

Beste Markt Rutten ik wil je droom niet verstoren. Toch vind ik het belangrijk enige historisch feitelijkheid onder je aandacht te brengen. De liberale Pandemie heeft Nederland er niet beter op gemaakt.
Na de val van de Berlijnse Muur, tijdens zijn gloriedagen als fractievoorzitter van de VVD ging Frits Bolkestein er prat op dat het gelijk van het liberalisme nu wel onomstotelijk bewezen was. Nu tien jaar later worden we wereldwijd en op vele fronten geconfronteerd met de normloze uitwassen van een liberale vrije markt economie. Zorg, welzijn, onderwijs, energie en infrastructuur moesten aan de markt over gelaten worden.  Onder tussen zijn  er nu wel duizenden miljarden aan overheidsinvesteringen uitgegeven om hoog risico nemende banken in de lucht te houden. Ik kan het niet anders zien maar gehaaide liberale  systeemoplichters hebben de wereld huishouding ontregeld.
Kortom het oprukkend marktdenken heeft op vele fronten in de samenleving schade aangericht en wat  Markt Rutten betreft mag  de gewone man en vrouw er voor opdraaien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten