maandag 24 maart 2014

Proficiat SP en DGM en bedankt kiezer


Als PvdA feliciteren we de fracties van SP en DGM met hun overwinning.
Voor de PvdA verliepen deze verkiezingen teleurstellend en gingen we terug van twee naar een zetel. Ondanks dat willen onze kiezers toch bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.
We zijn optimistisch,  er waren nl. ook positieve ontwikkelingen aan deze campagne voor ons als PvdA. Onze actieve kern is het afgelopen jaar verdubbeld  en verjongd . We hebben met een leuke, enthousiaste groep actief campagne gevoerd. In de lokale debatten waren we inhoudelijk, helder  en constructief aanwezig met name als het gaat over Zorg en Intensieve Veehouderij.
Het bezoek van Jeroen Dijsselbloem tijdens Beers Gebuurt was verbindend voor heel de gemeenschap en een voorbeeld hoe je jongeren bij de politiek kunt betrekken.
Tot aan de bemoeienis van de landelijke politici aan de debatten was er een positieve stemming waarneembaar op straat. We hebben ons moeten verantwoorden voor vooral de landelijke politiek. De lokale politiek verdween hierbij naar de achtergrond. Hiertoe zullen wij zeker ook actie ondernemen  richting ons landelijk bestuur.
Tot slot valt op dat het linkse blok dankzij de SP is verdubbeld in Oirschot, hetgeen mogelijkheden biedt voor de lokale sociale agenda en de decentralisaties.
Wij wensen Oirschot een goede bestuurlijke samenstelling met breed draagvlak en deskundig verbindende bestuurders voor de komende vier jaar.
Voor ons als PvdA is het slikken, onze wonden likken en  ….. met nieuw elan te strijden voor een sterker en socialer Oirschot en de Beerzen.
Namen PvdA Oirschot - de Beerzen
Het campagne team met vriendelijke
Henk van Rees, Ad Aben, Kees van Zantvoort en Raf Daenen 0646298931

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten